arrangamentenAmersfoort, 2cv en B&B

Toer twee dagen in een 2cv door het Gooi, de Veluwe of de Betuwe en verblijf in de charmante en gezellige stad Amersfoort. U logeert in een fantastisch B&B midden in het centrum.

2 dagen, 2 nachten. Nú €189,- per persoon. Voor reserveringen gemaakt van 1 tot 30 april voor vertrek tot 31 mei.

 

De historische binnenstad van Amersfoort heeft veel te bieden. In een decor van grachten, oude muurhuizen, markten, pleinen en terrassen vind je verrassend veel winkels met een eigen gezicht. Daarbij ligt de stad in een prachtige omgeving. Het chique van het Gooi, de bossen op de Veluwe en de boomgaarden in de Betuwe liggen vlakbij. Dit is een uitstapje voor 2-3 dagen met uitgebreid bezoek aan Amersfoort.

Amersfoort en omgeving
Na een dag toeren door de prachtige omgeving komt u weer terug in Amersfoort. De routes zijn niet te lang en ook makkelijk eerder af te breken of te verlengen naar eigen smaak. U volgt geen verplicht parcours. Met een keur aan goede restaurants vele leuke winkels is het leuk thuiskomen in de binnenstad. U parkeert de eend in de binnentuin van uw B&B en loopt zo het 'Hof' op. Op deze manier biedt dit arrangement u de perfecte combinatie tussen stad en platteland!

 

De gastvrouw en gastheer van B&B 'Innegentienvijf' zullen u zeer hartelijk verwelkomen in hun prachtige huis. De ruimte is van alle luxe en gemakken voorzien en uiteraard heeft u beschikking over een prachtige privé badkamer. Het ontbijt iedere ochtend zal u zeer positief verrassen. Een dagje toeren...
In twee dagen kunt u twee van onze drie dagroutes kiezen:

...langs het water. Deze route slingert onder andere langs de Eem en de Vecht. Bezoek onderweg de Naarden Vesting of ga picknicken aan de Loosdrechtse Plassen.
...door de bossen. Het bos en de heide op de Veluwe zijn het hele jaar mooi. De eend pruttelt hier over kleine weggetjes en leidt u door dit prachtige stukje Nederlandse natuur.
...tussen de boomgaarden. In de Betuwe rijdt met de eend over dijken en langs de grote rivieren. U kunt romantisch picknicken achter de dijk!

Programma

Details

Prijzen

Extra's

 


Meer informatie?

B&B 'In negentienvijf' Janneke Kuijt 06 42043456

Filiaal Amersfoort:
Rien Tilstra:
rien@huureeneend.nl
Telefoon: 033-785 2000