Aan ons de eer om als eerste de 'voorkamer' van 1905 te ervaren. Wat een schitterende kamer. Duidelijk ingericht en aangekleed met oog voor detail. Daarnaast voor zien van veel luxe. Een prachtige verblijfplaats in het mooie centrum van Amersfoort. De twee voornaamste ingredienten (Bed&Breakfast) waren van geweldige kwaliteit. (erg leuk en lekker ontbijt)

Gert en Esther, 21-03-2009

een nacht in negentienvijf..... Het was een kort verblijf op deze heerlijke plek. Prachtige locatie, prachtige ruimte, prachtig ontbijt en prachtige gastvrijheid.

Dank, we zeggen het voort, Mandy en Heleen, 19 april 2009

28 april 2009 Wat een welkom in 1905 in Amersfoort en dat op onze 45 jarige trouwdag, een leuke met zorg en liefde ingerichte kamer. Als je je hier niet thuis voelt, zo midden in de stad, er is ook aan alles gedacht. De wijn-koffie-thee, in een woord geweldig. Heerlijk bed, zeven uur wakker en een verrukkelijk ontbijt. Bijzonder aardige gastvrouw we hebben genoten. Wij wensen jullie nog veel succes, dank

Co en Truus

Baarn lijkt misschien dichtbij maar een bezoek en bezichtiging van Amersfoort, gecombineerd met een overnachting in jullie zeer smaakvolle B&B heeft ons echt een vakantiegevoel gegeven. We gaan dit adresje graag doorgeven aan cultuurproverrs, dank jullie wel.

Claire en Christiaan 02-05-2009

Als je komt fietsen uit Aalsmeer zou je denken dat ieder bed goed is. Dat is weliswaar waar, maar dit bed was beter! Uitstekend geslapen, goed ontbijt en veel geoefend met het George Clooney gevoel.

Annalies& Bernard

Uiteindelijk zou alleen het weer invloed kunnen hebben op een beoordeling, met warm zonnig weer kom je dan uit op een 10+ en met een beetje minder weer gewoon op een 10. Echt, want zelfs Meneer Reimpie en Rob Geus worden hier vrolijk van. Wij zijn blij verrast en hebben al talloze nachten verbleven in allerlei soorten verblijven, gasthuizen en hotels maar deze mag bijgeschreven worden bij de favorieten!!

Greetz Egon en Claudia

Hoi Janneke en Peter!

Dank voor de gastvrijheid. Ik heb me elke dag weer verheugd om na een lange studiedag weer terug te komen naar mijn B&B. En ook nog lekker op de fiets! Heb niets beterrs kunnen wensen. Dank je wel Eveline Bakker Westerbork 24 t/m 29-05-2009

Beste Peter en Janneke,

Door jullie grandioze gastvrouw/heerschap, door de schitterende kamer en heerlijke luxe, Door het heerlijke bed en smakelijke ontbijt waren onze kleinkinderoppasdagen meer dan dubbel zo fijn. Wij hopen gauw nog eens terrug te komen

Veel succes met jullie onverelijkbaar B&B, Greet & Leo Veendam

Mijer Meppel augustus 2009


meijer Meppel augustus 2009